• Nou

Pernă personalizată - 6 Poze si text

54 Lei

Pentru cei care se iubesc si au amintiri impreună

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate

redeem
Cumpărând acest produs puteți colecta până la 5 Puncte de Fidelitate . Foloșeste cele 5 puncte la următoarea comandă si salvezi 4 Lei .


  • Calitate 100% (Satisfactie garantată) Calitate 100% (Satisfactie garantată)
  • Personalizare în atelier & Livrare imediată către client Personalizare în atelier & Livrare imediată către client
  • 100 % Texte cu impact  WOW 100 % Texte cu impact WOW

Pentru că stim cât de importante sunt surprizele și mai stim că vrei ca totul să iasă așa cum ți-ai dorit, un cadou personalizat care să rămână o amintire și cu care să mergi la sigur și să impresionezi persoana iubită, acel cadou care nu se demodează în timp și nu își pierde din valoare, ba mai mult, el rămâne o valoare sentimentală pe viață, o amintire unică de care să vă amintiți cu drag și bucurie.


Ești în căutarea unui cadou personalizat? Acel cadou unic cu care vei impresiona persoana pe care o iubesti. Alege o pernă personalizată de tine, exact așa cum îți doresti, iar noi ne vom ocupa pentru ca totul să iasă perfect și să dăruiesti un cadou unic și de durată, o amintire de-o viață și de strâns seara în brațe.

Pernă personalizată cu 6 poze și text, printare la calitate foto premium direct în țesătura materialului pentru ca tu să te bucuri de o pernă personalizată moale, pufoasă și de calitate. Este un cadou personalizat pe care îl poți dărui oricărei persoane dragi din viața ta, un cadou unic, vei merge la sigur și vei impresiona persoana pe care o iubesti.

Cu ce se poate personaliza perna? - O puteți personaliza cu amintirile voastre unice direct din telefon, laptop sau tableta. Personalizarea si previzualizarea o veți vedea în timp real atunci când apasați butonul "PERSONALIZEAZĂ" și veți personaliza produsul dvs.

Informatii pernă personalizată:

Perna se personalizează cu 6 fotografii și text.

* Adaugă pozele tale, aranjează fotografiile și trimite comanda, de restul ne vom ocupa noi pentru ca totul să iasă perfect, iar tu să te bucuri de cea mai perfectă pernă personalizată.

Dimensiune: 40x40cm
Material: 100% poliester, material antialergic.
Categorie: Perne personalizate
Temă: Cadouri relație, cupluri, familie, prieteni, cadouri colegi de serviciu etc.

P1
999999 Produse