• Nou

Tablou personalizat cu o poză - Flowers

69 Lei

Iubirea mai presus de orice

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate

redeem
Cumpărând acest produs puteți colecta până la 6 Puncte de Fidelitate . Foloșeste cele 6 puncte la următoarea comandă si salvezi 4,80 Lei .


  • Calitate 100% (Satisfactie garantată) Calitate 100% (Satisfactie garantată)
  • Personalizare în atelier & Livrare imediată către client Personalizare în atelier & Livrare imediată către client
  • 100 % Texte cu impact  WOW 100 % Texte cu impact WOW

Tablou personalizat model Flowers, se personalizează cu o poză și text. Tabloul este perfect de personalizat cu amintirile pe care le ai cu persoana pe care o iubesti, un cadou personalizat unic care rămâne o amintire de lungă durată, print de calitate care rezistă chiar și peste 100 de ani. Perfect de pus în dormitor, living sau în oricare colț al casei tale deoarece se asortează perfect cu orice decor. Include atât suport de suprafețe plane cum ar fi de pus pe noptieră, birou, bibliotecă, dar include și suport de perete.

Am dăruit mii de cadouri personalizate clienților nostrii și vom continua să dăruim cele mai frumoase cadouri personalizate persoanelor care se iubesc și nu numai. În fiecare zi dăm viață amintirilor, le printăm și le expediem cu mult drag clienților nostri din toată țara.

Eomoția de a iubi este o emoție pe care puțini o pot descrie în cuvinte, persoanele pe care le iubim merită să le oferim totul, în primul rând iubirea noastră, iar în al doilea rând cadouri personalizate care rămân o amintire de lungă durată, o amintire la care se vor uita și copiii copiilor noștrii.

Persoanele pe care le iubim și care sunt alături de noi necondiționat și în orice moment al vieții, care fac sacrificii pentru noi, pentru relatie, acele persoane trebuie iubite și prețuite întreaga viață, acele persoane dragi din viața noastră merită cadouri care arată iubirea și recunostința fața de tot ceea ce fac pentru noi.

Perfect pentru orice ocazie

Este un cadou care nu se demodează în timp și nu își pierde din valoare, este o amintire de lungă durată care în timp va reflecta iubirea și amintirile voastre.

Cum fac personalizarea tabloului:

* Se personalizează cu o poză și text.

Temă: Familie, relație, prietenie, etc.
1. Apasă pe butonul "PERSONALIZEAZĂ".
2. Adaugă poza și textul tău.
3. Aranjează poza cu ajutorul aplicației de personalizare a site-ului, poți roti poza si poti da chiar și zoom.
4. După ce ești mulțumit/ă de rezultat, adaugă cadoul tău personalizat în coș și finalizează comanda.

Dimensiune print: A4 (210x297 mm)
Include agățătoare de perete și de suprafețe plane.

1104858
999999 Produse