Chiloti personalizati brazilian dantelă

69 Lei

Chiloti personalizati model brazilian.
Made în România.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Dimensiune
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

redeem
Cumpărând acest produs puteți colecta până la 6 Puncte de Fidelitate . Foloșeste cele 6 puncte la următoarea comandă si salvezi 4,80 Lei .


  • Calitate 100% (Satisfactie garantată) Calitate 100% (Satisfactie garantată)
  • Personalizare în atelier & Livrare imediată către client Personalizare în atelier & Livrare imediată către client
  • 100 % Texte cu impact  WOW 100 % Texte cu impact WOW

Chiloți de damă model brazilian sexy realizati din dantela si microfibra. Va puteti personaliza lenjeria intima cu mesaj sau propriul dumnevoastră text. Personalizează-ți propria lenjerie intimă exact așa cum vrei tu, pentru că ești sexy!

Acesti chiloți personalizați fac parte din cea mai sexy lenjerie intimă, au fost creați special pentru tine pentru a fii cât mai sexy si elegantă în același timp, oferă un confort sporit și se pot purta chiar și pe sub hainele foarte mulate, fie pantaloni sau fustiță, nici nu vei simți că vei purta pe tine o lenjerie intimă sexy, acesti chiloți tanga oferă un confort datorită confecționării acestora pâna în cel mai mic detaliu.

Atunci cand vrei să-i faci o surpriză iubitului tău, sau pur si simplu doresti să-i faci tu ca si bărbat un cadou minunat iubitei tale, acesti chiloți sunt un cadou inedit. Noi spunem că este cel mai sexy și drăgut cadou personalizat pentru o femeie cu cele mai bune gusturi care vrea să aibă ceva sexy pe dedesubt și care pe tine te va excita la MAXIM.

Lenjeria intimă personalizată este un cadou inedit pentru orice ocazie deoarece se poate purta sub orice tip de haine datorită discreției pe care o oferă chiar si pe sub hainele foarte mulate.

- Specificatii lenjerie intimă personalizată:

* Model: Chiloți personalizati model brazilian dantela sexy.
* Oferă un confort sporit sub orice tip de îmbrăcăminte.
* Confectionat din bumbac, poliamida și elastan oferă un confort excelent.
* Zona inghinală are protecție din bumbac

- Produsul este fabricat în ROMÂNIA și personalizat in propriul atelier de creație.


Produsul, respectiv acesti chiloți de dama sexy nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt realizate în conformitate cu documentația tehnică de fabricație în vigoare, într-un sistem de management calitate-mediu-SSM.

Cod produs: tm05

tm05
0 Obiect