• Nou

Piatră Ardezie personalizată - 13 Fotografii si text

79 Lei

Colaj cu amintirile voastre preferate

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate

redeem
Cumpărând acest produs puteți colecta până la 7 Puncte de Fidelitate . Foloșeste cele 7 puncte la următoarea comandă si salvezi 5,60 Lei .


  • Calitate 100% (Satisfactie garantată) Calitate 100% (Satisfactie garantată)
  • Personalizare în atelier & Livrare imediată către client Personalizare în atelier & Livrare imediată către client
  • 100 % Texte cu impact  WOW 100 % Texte cu impact WOW

Descriere produs:

Ai fost vreodată în căutarea unui cadou unic și special, un cadou personalizat cu care să mergi la sigur și să impresionezi acea persoană? Noi îți spunem sigur, cu un cadou personalizat nu vei da gres niciodată. De ce? Pentru că este un cadou care nu se demodează în timp si nu își pierde din valoare, este o amintire de lungă durată care ține chiar și peste 100 de ani.

Piatră ardezie cu suport inclus personalizată cu amintiri, mai exact un colaj superb de 13 fotografii și text printate direct în material la calitate foto premium, un cadou personalizat perfect pentru persoana pe care o iubesti. Oferă un cadou premium persoanelor dragi din viața ta, personalizează și dăruieste cele mai frumoase amintiri care rezistă chiar și sute de ani, o piatră ardezie personalizată este un cadou personalizat cu care vei merge la sigur.
Cum se face personalizarea?

- Personalizarea o realizăm cu cele mai profesionale echipamente, personalizarea se face direct în materialul pietrei pentru ca tu să te bucuri de un cadou personalizat unic rezistent care nu se zgârie, iar personalizarea nu își pierde din calitate în timp, un cadou inedit care rezistă chiar și sute de ani.


Perfectă de birou, noptieră, sau casă. Se poate pune pe orice suprafață plană deoarece vine însoțită cu suport. Personalizarea și calitatea acestui cadou personalizat este una premium.


Ce este piatra ardezie?

Piatra ardezie este o piatră naturală dintr-o rocă de mii de ani foarte rezistentă, este creată special pentru a se putea face personalizarea de către dvs, este un cadou unic și de durată cu care vei impresiona acea persoană dragă din viața ta. Se poate personaliza cu pozele tale.


Cum personalizez piatra ardezie?

1. Apesi butonul "PERSONALIZEAZĂ"
2. Adaugi pozele și textul.
3. Adaugi produsul în cos și finalizezi comanda.
4. Astepți până când curierul te va suna să-ți ofere cadoul tău personalizat special.


Informații piatră naturală ardezie:

- Piatră este special tratata și prelucrata pentru a se putea personaliza la calitate foto premium pentru a rămâne un cadou perfect sute de ani.

Dimensiuni: 15x20x1.2 cm
Produs Unicat. Calitate masivă. Suportul este inclus

Include suport pentru birou sau suprafețe plane.

Temă: Cadouri pentru cupluri, relație, îndrăgostiți și nu numai.

PD3
99999 Produse