Urs Gigant 1.30 cm personalizat - 3 Poze si text

350 Lei

Un cadou unic și original

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Culoare:
Cantitate
Stoc epuizat

redeem
Cumpărând acest produs puteți colecta până la 35 Puncte de Fidelitate . Foloșeste cele 35 puncte la următoarea comandă si salvezi 28 Lei .


  • Calitate 100% (Satisfactie garantată) Calitate 100% (Satisfactie garantată)
  • Personalizare în atelier & Livrare imediată către client Personalizare în atelier & Livrare imediată către client
  • 100 % Texte cu impact  WOW 100 % Texte cu impact WOW

Stim cât de importante sunt surprizele pe care doresti să le oferi persoanelor dragi din viața ta și mai stim cât de greu este să găsesti acel cadou perfect și de calitate cu care să mergi la sigur și sa oferi iubire, amintire, emoție. Practic asa a luat nastere afacerea noastră, din grijă pentru clienți, punem nevoile și satisfacția clienților pe primul loc pentru a dărui cele mai frumoase amintiri și cadouri memorabile.

Cu acest cadou personalizat vei merge la sigur și vei impresiona 100% persoana dragă din viața ta pe care o iubesti și împreună aveți cele mai frumoase amintiri, este un cadou unic și imens, ursul personalizat gigant având dimensiunea de 1.30 cm și se personalizează cu 3 fotografii și mesajul tău. Nu a fost niciodată mai simplu să oferi un cadou unic și o amintire de durată.

Urs Gigant dimensiune 130 cm personalizat cu 3 poze și mesaj, pentru cel mai reusit cadou din viața ta pe care îl poți dărui ei sau lui. Atunci când esti singură sau singur, iar acea persoană dragă din viața ta nu este lângă tine pentru o scurtă perioadă, acest urs gigant este perfect de strans în brațe și de dorimit pe el cu gândul la acea persoană dragă ție care te iubeste și cu care împreună ai cele mai frumoase amintiri.

Acest urs de plus gigant este cadoul perfect pe care îl poți oferi celei mai dragi persoane din viața ta, perfect pentru cupluri îndrăgostiți care se iubesc, se poate personaliză cu un colaj de 3 fotografii și mesaj, personalizarea se face la calitate foto premium direct în țesătura tricoului pentru ca tu să te bucuri de un print și de un cadou personalizat de cea mai bună calitate cu care să impresionezi și să mergi la sigur.

Te-ai întrebat vreodată care sunt cadourile perfecte cu care să impresionezi?

- Cadourile personalizate sunt perfecte deoarece sunt personalizate cu pozele sau mesajele tale, nu se demodează în timp și nu își pierd din calitate și cu siguranță rămân o amintire pe viață.

Informatii personalizare ursulet plus:

* Apasă butonul "PERSONALIZEAZA" adaugă fotografia și mesajul tău preferat, aranjează fotografiile după bunul tău plac, apoi plasează comanda, iar de restul ne vom ocupa noi.

- Acest ursuleț se poate personaliza cu o 3 poze și text.

Dimensiune:

* 130 cm (in picioare)


Plus urs gigant 69.jpg


Plus urs gigant 1.jpg

PS6