• Nou

Ardezie personalizată cu ceas - O Forografie si text

99 Lei

Cineva, te iubeste necondiționat

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate

redeem
Cumpărând acest produs puteți colecta până la 9 Puncte de Fidelitate . Foloșeste cele 9 puncte la următoarea comandă si salvezi 7,20 Lei .


  • Calitate 100% (Satisfactie garantată) Calitate 100% (Satisfactie garantată)
  • Personalizare în atelier & Livrare imediată către client Personalizare în atelier & Livrare imediată către client
  • 100 % Texte cu impact  WOW 100 % Texte cu impact WOW

Piatră ardezie naturală cu ceas inclus și suport pentru suprafețe plane, dimensiune mare 29x19cm, un cadou memorabil și de lungă durată. Personalizarea ardeziei se face direct în material pentru ca tu să te bucuri de un print de calitate și care să reziste poate chiar sute de ani.

Piatră ardezie personalizată cu suport inclus, personalizată cu amintiri, se personalizează cu o poză și text la calitate premium, un cadou personalizat perfect pentru persoana pe care o iubesti. Oferă un cadou premium persoanelor dragi din viața ta, personalizează și dăruieste cele mai frumoase amintiri care rezistă chiar și sute de ani, un cadou personalizat cu care vei merge la sigur și nu vei da gres niciodată.

Cum se face personalizarea?

- Personalizarea o realizăm cu cele mai profesionale echipamente, personalizarea se face direct în materialul pietrei pentru ca tu să te bucuri de un cadou personalizat unic și rezistent care nu se zgârie și nu se demodează în timp, iar personalizarea nu își pierde din calitate.

Perfectă de birou, noptieră, se poate pune pe orice suprafață plană deoarece vine însoțită cu suport. Personalizarea și calitatea acestui cadou personalizat este una premium.

Ce este piatra ardezie?

Piatra ardezie este o piatră naturală dintr-o rocă de mii de ani foarte rezistentă, este creată special pentru a se putea face personalizarea de către dvs, este un cadou unic și de durată cu care vei impresiona acea persoană dragă din viața ta. Se poate personaliza cu o poză și mesaj, calitate premium.


Cum personalizez piatra ardezie?

1. Apesi butonul "PERSONALIZEAZĂ"
2. Adaugi poza și mesajul tău.
3. Adaugi produsul în cos și finalizezi comanda.
4. Astepți până când curierul te va suna să-ți ofere cadoul tău personalizat special.

Informații piatră naturală ardezie:

- Piatră este special tratata și prelucrata pentru a se putea personaliza la calitate foto premium direct in material pentru a rămâne un cadou perfect sute de ani.

Dimensiuni: 19x29x1.2 cm
Produs Unicat. Calitate masivă. Suportul este inclus

Include suport pentru birou sau suprafețe plane.

Temă: Cadouri pentru cupluri, relație, îndrăgostiți și nu numai.

PD4
4 Produse

Reviews

Adauga o recenzie!

Breloc personalizat cu mesaj

Tu cat de mult stii sa-i spui te iubesc?

Adauga o recenzie!